Exista valoare minima pentru o comanda online?

Nu, atata timp cat esti de acord cu taxa de transport calculata de programul nostru, nu avem nicio problema daca taxa de transport este mai mare decat valoarea cosului de cumparaturi.

Puteti sa-mi livrati comanda imediat ce am finalizat-o?

Pentru moment, aceasta optiune este indisponibila, comanda se livreaza conform termenului de livrare al curierului, insa facem eforturi pentru ca in viitor aceasta optiune sa existe si in oferta noastra.

Cat costa livrarea comenzii?

Taxa de transport se calculeaza automat de catre programul nostru si se regaseste atunci cand finalizezi cosul de cumparaturi si introduce adresa ta.

Cel mai important criteriu este cel al kilogramelor, cu cat greutatea coletului este mai mare, cu atat si taxa de transport se va mari.

Lucram la aplicarea unei taxe gratuite la o valoare mai mica a cosului de cumparaturi, pentru moment, aceasta valoare este 1.000 lei.

Unde livrati?

Livram in toata tara (Romania), inclusiv in comune sau zone mai greu accesibile atata timp cat curierul nu ne respinge aceasta facilitate.

In ultima instanta putem trimite coletul prin Posta Romana care acopera toate zonele.

Daca ai primit un alt produs decat cel comandat

Daca ai primit un alt produs decat cel comandat, te rugam sa ne semnalezi cat mai curand acest lucru telefonic (0040721586193) sau electronic ([email protected]).

Pentru produsele platite cu cardul, returul valorii acestora va fi efectuat direct in contul aferent cardului.

Pentru produsele platite la livrare, returul se poate face prin 2 modalitati:

Returul valorii produselor in contul tau bancar sau, daca doresti sa primesti aceasta valoare numerar, te asteptam la sediul nostru din Sinaia, Bulevardul Republicii, nr.6, Judetul Prahova.

Daca nu ai primit un produs/mai multe produse la comanda ta:

Pentru ambele situatii, te rugam sa ne apelezi in cel mai scurt timp posibil de la semnalarea problemei la numarul de telefon 0040721586193, pentru a ne comunica acest lucru. In baza acestui apel, vei putea alege intre 2 propuneri: Iti putem returna banii in maxim 5 zile lucratoare, direct in contul bancar sau daca ai platit ramburs, returul se poate face prin doua modalitati: returul valorii produselor in contul tau bancar sau, daca doresti sa primesti aceasta valoare numerar, te asteptam la sediul nostru din Sinaia, Bulevardul Republicii, nr.6, Judetul Prahova.