Deutscher Markt

Calitate germană pentru toată lumea!

Bine ați venit în magazinul nostru online de produse fabricate în Germania!

Te invităm cu mare drag în domeniul nostru virtual din care îți poți procura cu toată încrederea, o diversificată gamă de produse de curățenie și menaj, alimente, siropuri, ceaiuri, dulciuri de toate felurile, parfumuri, spray-uri, creme naturise și cosmetice de cea mai bună calitate.

Ne poti contacta la adresa [email protected] sau 0040721586193

Magazinul fizic se afla in Sinaia, Bd. Republicii, nr.6.

Cine suntem noi?

O echipa tânără și entuziastă, cu gânduri mari, cu sufletul alături de semeni, mereu alături de dumneavoastră, pentru că meritați tot ce este mai bun! Calitatea superioară la prețuri accesibile pentru produse din Germania de care putem beneficia cu toții, în Sinaia și în toată țara, online, sub deviza Deutscher Markt, vă așteptăm să vă convingeți că ceea ce spunem este adevărat.

Z

Totul a luat nastere in 2012

Din dorinta de a aduce pe piata din Romania calitatea nemteasca tuturor semenilor lor, Romica si Adriana au infiintat magazinul nemtesc Deutscher Markt in anul 2012.

desprenoi1

A prins foarte bine, atat sinaienii cat si turistii au fost incantati si au inceput sa faca cumparaturile de la magazinul nemtesc, ceea ce a condus la marirea gamei de produse a magazinului de la 200 la 500, de la 500 la 1.000 si de la 1.000 la 1.500 in prezent.

Brand-urile mai putin intalnite pe piata din Romania ca Florena, Dushdas, Bettina Barty, cremele Vom Pullach Hof, detergentii Weiser Riese, Dash, Dalli, Lenor, jeleurile nimm2, dulciurile de la storck, bomboanele Werther’s, napolitanele Knoppers, dar si multe alte produse de calitate si-au facut aparitia.

2Q==

Magazinul s-a dezvoltat si au aparut si primii angajati, Gina si Dorina s-au alaturat echipei si au avut de la inceput aceeasi atitudine pozitiva, mereu cu zambetul pe buze si saritori in fata clientilor. Au invatat rapid produsele si au inceput sa faca recomandari clientilor deoarece multi clienti care au venit pentru prima oara au fost mereu incantati cand au primit recomandarile potrivite nevoilor lor.

desprenoi4

Produse Import Germania.

Culorile negru-rosu-galben (drapelul Germaniei) simbolul magazinului

desprenoi3

desprenoi5

Din 2014 prima reclama cu o tanara simpatica din Sinaia, Iris, care le arata cumparatorilor cat de bucuroasa este ca isi face cumparaturile la Deutscher Markt.

desprenoi6

Deutscher Markt – noi reprezentam calitatea germana!

In luna aprilie 2018, din motive personale fondatorii magazinului au decis ca povestea Deutscher Markt poate fi continuata cel mai bine de Dorina (Doris) si familia ei, asa ca in luna mai a luat infiintare AM DEUTSCHER MARKT SRL, noul proprietar al magazinului nemtesc DEUTSCHER MARKT.

Magazinul a stat inchis doua luni (lunile mai si iunie), multi clienti obisnuiti cu calitatea si produsele excelente ale Deutscher Markt au asteptat cu sufletul la gura redeschiderea! Saptamanal veneau clienti care incercau usa magazinului cu speranta ca poate poate magazinul s-ar fi redeschis.

Magazinul s-a redeschis pe 30 iunie 2018 si a fost un real succes prima zi, multi clienti au dat “sfoara in tara”, era bucurie mare, in sfarsit, clientii puteau reveni la cumparaturi.

Echipa magazinului a devenit o afacere de familie, numeroasa si fericita, pentru moment doar 4 membrii ai familiei sunt implicati (Dorina, Adrian, Alex si Mari), dar noi consideram ca suntem 5 membrii deoarece si Gina face parte din echipa Deutscher Markt si o consideram tot familia noastra.

Promitem ca ne vom ocupa cu acelasi entuziasm si determinare de voi toti (clienti, colaboratori si parteneri).

Ne bucuram ca putem duce mai departe povestea brand-ul Deutscher Markt.

Va asteptam cu drag la cumparaturi!