Modalități de livrare a coletelor

Deutscher Markt îți oferă flexibilitate când vine vorba de alegerea modalității de livrare

Poți opta între:

  • Livrare la magazinul din Sinaia, B-dul republicii, nr. 6 (ridicare personală)
  • Livrare la adresa ta prin curier rapid

 

Supermarket-ul Online oferă doar livrarea la domiciliu a comenzii efectuate.

Livrarea se efectuează în fiecare zi de luni până sâmbătă în intervale orare a câte 2 ore.

 

Pentru noi o livrare eficientă trebuie să țină cont de următoarele lucruri:

 

Livrarea se realizează cu parteneri de încredere

Am ales unii din cei mai buni parteneri care să ne ajute cu livrările la nivel local și național. Reprezentanții companiei de livrare sunt agenți cu experiență care vor trata comanda ta cu atenție și care se vor asigura că produsele tale favorite ajung în intervalul orar și la adresa alese de tine.

Comanda ta este în siguranță până ajunge la destinație

De la depozit până la tine acasă, avem o grijă însemnatătă să păstrăm produsele intacte. Pentru orice produs care nu corespunde, nu trebuie să-ți faci griji! Poți returna produsele  alimentare în maximum 48h de la data achiziționării lor și cele nealimentare în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului pentru a semnala intenția de returnare. Mai multe despre politica de returnare aici.

Flexibilitate și asistență online/telefonic

Livrarea comenzilor acasă se face la adresa și intervalul orar alese de tine. Asigură-te că ești acasă și că poți primi comanda ta. Dacă apare o situație neprevăzută și nu poți lua comanda, partenerii noștri te vor suna pentru a primi comanda în cel mai scurt timp.

Costuri corecte și transparente

Taxa de transport se calculează în funcție de adresa de livrare, cât și de numărul de kilograme. Pentru depășirea limitei de 40 de litri de lichide se aplică o taxă suplimentară. Toate costurile sunt vizibile în coșul tău online în momentul în care plasezi comanda. În plus, ai oferte cu livrare gratuită dacă comanzi de o sumă minimă. Aboneaza-te la newsletter ca să afli de ele.

Achiți comanda așa cum îți dorești tu

Daca ai ales să plătești în numerar la livrare, reprezentanții companiei de livrare te ajuta să finalizezi rapid acest proces. Dacă vrei să achiți înainte de livrare, poți plăti online folosind un card bancar.

Dispunem de disponibilitate la nivel național

Poți comanda online de oriunde te afli în România. Distribuim mii de produse care pot fi transportante pe distanțe lungi și în siguranță prin curieri parteneri.

Știi mereu unde este comanda ta

De cand ai plasat comanda si pana cand aceasta va ajunge la tine, poti sa urmaresti care este statusul ei chiar in contul tău din site. În plus, pe adresa ta de e-mail cu care te-ai conectat vei primi notificări care te anunță când este comanda ta finalizată și gata de livrare.

Facem tot posibilul să actualizăm comanda dacă te răzgândești!

Daca vrei sa faci o modificare sau sa anulezi comanda dupa ce ai plasat-o gasesti aceste optiuni în contul tău din magazinul online. Dacă dorești să returnezi produsele după ce comanda a ajuns la tine, poți cere un retur tot in contul tău. Ai 14 zile calendaristice pentru toate produse noastre. Poți afla toate informatiile despre conditiile de retur aici.

Comanda este livrată la ora aleasă de tine

Comanda va fi livrată în intervalul orar ales de tine. Vezi disponibilitatea orelor de livrare imediat ce ai finalizat comanda online și poți alege intervalul orar conform programului tău. Fiecare interval orar are 120 de minute astfel că tu poți alege cu exactitate ora la care iți dorești să ajungă curierul cu comanda ta.

Fiecare comanda este ambalata cu grija

Produsele alese de tine sunt ambalate în pungi, în funcție de categorii. Toate produsele sensibile vor fi ambalate individual, cu un ambalaj special pentru a ne asigura că nu se deteriorează în timpul transportului. În plus, pentru comenzile din țară, produsele sunt ambalate în cutii individuale pentru extra protecție.